• 36053
    ''rodrygo takımımızın bir parçası. onunla ilgili ne yapacağımızı biliyoruz. onun ile ilgili alınan kararların hepsi bize ait. as takımda yer almasından çok memnunuz. o, oynamayı seviyor. castilla'da oynamaktan keyif alacağına eminim. günün sonunda karar bana aitti.

    daha öncede belirttiğim gibi, james rodrigues iyi bir oyuncu. her şeyin sonunda o bizden biri, 25 kişilik bir ekibiz ve herkes takıma katkıda bulunmak istiyor. çarşamba akşamı çok önemli bir maça çıkacağız. sevilla maçında yaptıklarımızı tekrar etmemiz gerekiyor. kendine güvenen bir takıma karşı sahaya çıkacağız ve 3 puanı hanemize yazdırmak için mükemmel oynamamız gerekiyor.

    ferland mendy'i burada olmaktan çok mutlu, saha kenarında olmak onu üzüyor olabilir fakat daha çok maç var. sabretmeli. gareth bale, takıma yardımcı olmak istiyor. bize savunmada ve hücumda katkı sağlıyor. herkes takıma katıldığı zaman iyi şeyler yapabiliriz.

    her zaman olduğu gibi güçlü hissediyorum. bir oyuncu gibi %100'ümü takıma vermeye çalışıyorum. oyuncuyken ölümcül oynadığım zamanlar olmuştu. osasuna karşısında alınacak bir skor sürpriz olmaz. ligde böyle şeyler olabilir. osasuna çok iyi bir takım ve henüz kaybetmediler. la liga'da çok sayıda iyi takım var. kazandığınız zaman iyii, kaybettiğiniz zaman kötüsünüz. bu her zaman böyledir. kaybedince gönderiliyor, kazanınca kalıyorsunuz.

    oyuncularım ödül kazandığı için çok mutluyum. onların bu ödülü hakedip, haketmedikleri konusunda konuşmayacağım. zor zamanlar geçirmiş olsakta, hepsi çok iyi oyuncular. böyle dönemler her zaman yaşanabilir. önemli olan önüne bakmak ve devam etmektir. çarşamba günü bir maç oynayacağız ve şu an önemli olan bu. yaşanan iyi ya da kötü şeyleri geride bırakıp önümüze bakmalıyız. her zaman bu hırs ve istekle devam etmeliyiz. maç içinde yapmamız gereken şey birbirimiz için savaşmak olmalı. her maç bunu yapmalyız. bu çizgiyi bozmadan devam etmeliyiz."

    zinedine zidane
App Store'dan indirin Google Play'den alın