• 2324
    muslera, mariano, nagatomo, marcao, luyindama, donk, nzonzi, lemina, seri, belhanda, feghouli, babel, andone, falcao...

    14 tane çok iyi yabancı oyuncumuz var, bunlara ek olarak ilk 11 düşünülebilecek, düşündüğünde farklı dizilim ve oyun anlayışları belirleyebileceğin emre mor, adem büyük, jimmy durmaz, taylan antalyalı, şener özbayraklı, ömer bayram gibi iyi yerli oyuncularımız var ve ben ideal onbir yapamıyorum.

    hangi dizilişi seçsem sevdiğim en az birkaç oyuncu kadro dışı kalıyor, sevdiklerimi kadroya alsam istediğim oyunu oynayamıyorum, kadroya almadığım ve nötr olduklarım da yüksek maliyetli :(

    yani şu takım 4-1-4-1 de oynar, 4-3-3 de oynar, 4-4-2 de...

    hatta;

    luyindama-donk-marcao ile 3'lü bile oynayabiliriz.

    https://galatasaray11.com/ adresinden ara sıra kadro yaparım, az önce de girdim bir 442 yapayım dedim babel'e yer bulsam, belhanda'ya bulamıyorum, feghouli'yi alsam takım kırılgan olacak gibi geliyor.

    4-3-3 yapsam bu kez de andone'yi alamıyorum, hatta 12 yabancı sebebiyle kimi yedek soyunduracağım bile başlı başına problem.

    ben bile burada böyle zorlanırken fatih terim'in doğru taktik ve oyun planını, oyuncuların da beklentilerini, morallerini vs düşünerek yapması cidden kolay değil.

    bir sürü yıldız oyuncunun kaprisi, osu, şusu oluyor.

    inşallah fatih terim kısa süre içinde en iyi oyunu oynayabileceğimiz taktiği oturtur da bizim gibi amatörleri eğlendirir :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın