resim
Ryan Guno Babel
Takım:-
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.85
Uyruk:Hollanda
  • 1166
    22 eylül 2019 yeni malatyaspor galatasaray maçında 4'e 1 pozisyonda kaçan golde herkes suçludur.

    ilk pası atan andone de, tekte harika oynayıp babel'i kaleciyle karşı karşıya bırakan ömer de, ofsayttan harika kaçtığı halde babel de ve harika bir koşu yaptığı halde bitiremeyen lemina da suçludur o pozisyonda.

    pozisyon bu; https://twitter.com/.../1175837072843653121

    andone bir kere böyle bir kontra için yavaş hareket ediyor. sonrasında ömer'e veriyor ve verdikten sonra da sağ açıkta joking yapıyor. yapması gereken sağlam bir deparla ceza sahasına girmek bence. ömer birde babel'e harika oynuyor. ne var ki pası verip o da duruyor. halbuki penaltı noktasına depar atsa zaten 2 oyuncusu olan malatya hiçbir şey yapamayacak. ve lemina; pozisyonun en büyük sorumluluğu onda. tüm bu saydığım eksikliklere rağmen topu aldığında o vuruşu yapıyorsan golü atacaksın, atamayacaksan eğer sağına doğru topu yuvarlayacaksın. hadi bu da olmadı, bu kez pozisyonun devamında babel sağ tarafta andone'ye vermek yerine karambole şut attı. yani herkes suçlu pozisyonda.

    pozisyon ile ilgili genel yorumum ise şu; bu pozisyon 4'e 1 başladı. 4'e 3 bitti. asıl sorun bu. hatta ömer tekte babel'e oynamasa pozisyon gol pozisyonu bile olmayabilirdi. o kadar kötü, daha doğrusu yavaş çıktık biz bu kontraya.

    soğukkanlı oynamak, özgüvenli oynamak, sakin oynamak, pas yapmak... hepsi tamam, hepsi çok önemli meziyetler ancak galatasaray'ın sahadaki durağanlığı çok can sıkıcı. şu kaçan pozisyon bile o durağanlığın bir sonucu benim için. şu videoda 1.20'deki kontraya bir bakın; https://www.youtube.com/watch?v=Ruc8tsQYDGE zaten eğer yanlış yorumlamıyorsam mane eliyle arkadaşlarına gelin işareti de yapıyor top sürmeye başladığında. ve mane topu salah'a verip onu karşı karşıya bıraktığında arkadan gelen oyuncu çapraz koşu atıyor, salah karşı karşıya deyip durmuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın