resim
Marcos do Nascimento Teixeira
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 1072
    gözlemlediğim kadarıyla eşinin ikinci hamileliğinin başlamasından bu yana durgun görüntü çiziyor. sahadaki performansının eleştirilmeye başlaması da aşağı yukarı aynı döneme denk geliyor. ilk geldiklerinde birlikte çok görüntüleri vardı, sosyal medyayı çok aktif kullanıyordu fakat gittikçe pasifleşmeye başladı ve en sonunda bazı şımarık galatasaray taraftarı sayesinde tam olarak kapattı.

    23 yaşında brezilya'da doğup portekiz'den sonra türkiye'ye gelen gencecik bir aile babası. yine gözlemlediğim kadarıyla dindar bir hristiyan olarak 23 yaşında dil ve kültür bilmediği türkiye'ye gelip orada çocuk yetiştirmek ciddi psikolojik baskıyla bağlantılı olabileceğini düşünüyorum.

    ki kendisi gelir gelmez eşiyle ülkemizin önemli yerlerini gezerek kültürümüzü tanımaya çalışmıştır. yani çok iyi niyetli olduğunu düşünüyorum. böyle bir insana puan kayıplarından sonra sosyal medyada mobbing uygulayan insanlara mobbingin babasını uygulamak isterim de, elden gelmiyor maalesef.

    son olarak, eli kulağında bebek bekleyen bir baba adayı olarak söylüyorum. hamile bir kadına, kocası bir iki pas hatası yaptı diye mobbing uygulayan gerizekalılara mobbingden fazlasını uygulamak isterim. aşağılık yaratıklar, başka birşey söyleyemiyorum.

    ali ece'nin meşhur sinirlendiği videosu geldi aklıma, topa vuruyor lan bu adamlar topa. karısına niye go home diyorsunuz aşağılık herifler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın