resim
Jean Michaël Seri
Takım:Hull City
Mevki:Ön Libero
Yaş:33
Boy:1.68
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 706
    22 eylül 2019 yeni malatyaspor galatasaray maçında ortasaha nedir, nasıl oynanmalıdır? sorularını yanıtlamış futbolcumuz. adam sağa sola yardım götürmekten helak oldu. üç defa ceza sahası içine koşu yaptı, birisinde golünü attı. bir ara bir cezasahası önünde pas verirken, hemen ardından diğer cezasahası önünde rakibi karşıladı. devamlı kendini boşa arıp, pas istasyonu oldu. bir tane maç başında attığı kötü pası saymazsak, kusursuza yakın oynadı.

    tüm bunları neden söylüyorum? çünkü bunların yanında iki tane basit hata yapsaydı, başlığında 70 tane entry olacaktı. bu sözlük maalesef ağır ağır bu duruma geliyor. kaos ve yangın meraklısı olmaya başlıyor. adam maçın en iyisiydi, geldiğinden beri en iyi oyununu oynadı ve kimse bunlardan bahsetmiyor. basit bir top kaybı yapsa ve atak yeseydik, adamın tarihinden, kültüründen, gelmişinden, geçmişinden bahsediliyor olurdu.

    evet, dün iki puan bıraktık, ama bu dünyanın sonu değil. son iki sezondur malatyada kaybedip, şampiyon oluyoruz. eğer dün seri iyi oynamasa, belki o bir puanı da alamayacaktık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın