resim
Levent Şahin
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:51
Uyruk:Türkiye
  • 145
    gereksiz yere eleştirilen yardımcıdır.

    bildiğim kadarıyla levent şahin istatistiki anlamda daha çok teknik ekibe destek sağlıyor. onu eleştirmeden önce 4 kişilik teknik kadronun nasıl 1 kişiye indiğini sorgulamak gerekir.

    bu şuna benzer, çok önemli bir proje işi alacaksınız, en önemli, en güvendiğiniz satış personelleriniz ile girmeniz lazım, ama 3 ü de yok, siz de projeye satış destek ekibinizle katılıyorsunuz ve gayet tabii beklediğiniz gibi geçmiyor.

    (bkz: 22 eylül 2019 yeni malatyaspor galatasaray maçı)

    ben maç öncesinde a belki de b planı olarak değişikliklerin belirlendiğini ve kendisinin de bu değişikliklere harfi harfine uyduğunu düşünüyorum.

    maç öncesi çıkan kadro gayet iyiydi, ve bu sene ilk kez organize ve çalışılmış bir atak gördük, sonucunda da gol attık. maçın 15-45 arası takım gayet iyiydi. takımın kalitesini az biraz görebilme şansına sahip olduk. deplasmanda nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadık. sonrasında önceden konuşulduğunu tahmin ettiğim plan dahilinde ömer bayram çok çok iyi oynadığı mevkiiden sol beke kaydırıldı, nagatomo gayet iyi savunma yaptığı yerinden çıkartıldı, lemina da orta sahaya geçti, henüz hazır olmadığı için bu 3 mevki değişikliği bize 2. yarı başında oyun anlamında kaybettirdi. buna rağmen pozisyonlar bulduk, çünkü rakip takım bizim ilerdeki organizasyonsuzluğumuza güvenerek arka tarafı çok boş bıraktı, o boşluğa rağmen koskoca 45 dakika ortasahadan pas alışverişi yaparak çıkamadık.

    ben bu noktada sadece levent hoca'yı şundan dolayı eleştiririm, gözün ayan beyan gördüğü değişiklikleri nasıl yapamadın, sene başından beri oynadığımız maçlarda göremediğimiz organizasyonu bu maçta bir süre gördük, onu da neden 2. yarı başında bozdun? tabii kendisine önceden tembihlenmiş değişikliklerin dışına çıkmaması söylendiyse bu konuda da yapacak bir şey yok. ben öyle olduğunu düşünüyorum.

    o zaman hatanın en başına geliyoruz, inisiyatif alma hakkına sahip 3 hoca neden aynı anda cezalı? bakın 1 ya da 2 değil tamı tamına 3.

    bu yazıyı dış etkenlerden, federasyondan ve planlı organize kötülüklerden bağımsız yazdım, evet bize karşı oynanan oyunlar mevcut, ama biz zamanında play-off sistemi varken de 9 puan farkla şampiyon olduk. nasıl olduk? sahada çıkıp çatır çatır top oynayıp, rüzgar gibi herkesin üzerinden geçerek. yine reçete belli. o yüzden hatayı hep dışarıda aramanın insanın kendisine bir fayda sağlamayacağını düşünürüm.
App Store'dan indirin Google Play'den alın