resim
Ryan Guno Babel
Takım:-
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.85
Uyruk:Hollanda
  • 1163
    22 eylül 2019 yeni malatyaspor galatasaray maçında malatyaspor golünden hemen önce kaleciyle karşı karşıya kalmışken şut atmak yerine markaj altındaki lemina'ya pas vererek bizi ikinci golden etti. bu hatası için kendisini suçlamıyorum, çok yorgun olduğu için muhtemelen şutuna güvenemedi ve sorumluluk almak istemedi. ancak kenarda gerçek bir teknik sorumlu olsaydı o anda yapacağı ilk iş babel'i oyundan almak olurdu.

    çünkü bir hücum oyuncusu kaleciyle karşı karşıyayken kaleye şut atacak derman bulamıyorsa oyunda kalmasının hiçbir manası yoktur, ki babel ikinci yarıda beki chabake'yi de doğru dürüst kovalamadı. oyuna emre mor'u alırsın, falcao'yu alır andone'yi kanada çekersin, hatta donk'u alır marcao'yu sol beke ömer'i sol öne atarsın ama babel'i oyunda tutmazsın.

    tutarsan da o golü muhakkak yersin çünkü futbol ciddiyetsizliği kaldırmaz. karşı karşıya pozisyonda saçma sapan pas deneyen, bekini kovalamayan, koşmayan adamlarla deplasman maçı kazanılmaz. ama kendimi fazla yormak istemiyorum çünkü fatih hoca'nın yardımcılarını zaten aylardır eleştiriyoruz, hiçbir şey değişmiyor. kaderimizse çekeriz deyip susmak en iyisi galiba.
App Store'dan indirin Google Play'den alın