• 7185
    https://twitter.com/.../1175858337239437313
    https://twitter.com/.../1175851010042081282

    her kesimden insanın yeni hastalığı 'sosyal medya üzerinden dilediğine dilediğini söyleyebileceğini düşünme' hastalığına yakalanmış belirli bir gruba ne yazık ki ev sahipliği yapan, türkiye'nin hem nitelik hem de nicelik bakımından en büyük taraftar oluşumu.

    artık bu iş çığrından çıkmış durumda. marcao'nun karısının, ufacık yavrusunun küfrü hak edecek ne suçu günahı var? daha takıma geleli dün bir bugün iki olmuş lemina'ya 'go home' yazmanın ne gibi bir mantığı var? daha dün bu sosyal medya zevzekliği yüzünden diagne'de yaşadığımız problemler ne kadar çabuk unutuldu? bunu yapan insanlar kendilerine, topluma ve kulübe ne gibi bir fayda sağladıklarını düşünüyorlar?

    en kötüsü de bu işin önüne geçmek için bir yol yok. en azından çevremizdeki ulaşabildiğimiz insanlarda bu hastalıklı, bu çirkin davranışı görürsek uyaralım. sporcular hata yapabilirler fakat taraftarıyım dediğin kulübün lisanslı sporcusunun minicik yavrusuna küfür etmek taraftarlığı geçtim insanca bir şey değil. büyük galatasaray taraftarına yakışan şekilde davranalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın