• 416
    öncelikle 10 senelik gsuser olarak burada yazan kardeşlerime tavsiyem puan kaybı yaşanan maçlardan sonra en az bir saat entry girmemeleri. ben öyle yapıyorum şahsen çünkü yoksa sözlük aşağıdaki gif'teki odada 100 tane murat kekilli varmış gibi görünüyor.

    http://gss.gs/ho3

    tavsiyemizi verdikten sonra maça geçelim. öncelikle takımın kendi ortalamasına göre oldukça iyi bir deplasman maçı oynadığını söyleyelim. takım tam fizik gücüne ulaşınca geçtiğimiz iki senedeki gibi deplasman sıkıntısı yaşamaz. brugge ve malatya maçlarından çıkarımım budur. şimdi andone farnolle'den aldığı topta kendini yere bırakıp penaltıyı alsa* ya da dörde iki geldiğimiz pozisyonda lemina veya babel golü atsa 4-0 biterdi bu maç, bunu çok net iddia ediyorum. o zaman buradaki bütün yorumlar da değişik olurdu ancak olmadı işte. yine de malatya deplasmanında bir şampiyonlar ligi maçı sonrası alınan 1 puan çok da kötü değil. rakiplerimizden çoğu o 1 puanı da alamayacak, göreceksiniz. kısa notlarla devam edeceğim.

    - ekim geliyor ve takım halen daha fizik olarak hazır değil. bartali'yi suçlamıyorum kesinlikle. takımın yarısı transfer döneminin son 10 gününde geldi ve yaz kampına katılamadılar. mecbur maç oynayarak artıracaklar fizik güçlerini. biz de bekleyeceğiz.

    - jean michel seri çok iyi maç çıkardı ve ondan beklediğimiz çoğu şeyi yaptı. takım iyi oldukça çok daha iyi katkı vereceğini düşünüyorum. nzonzi de sürekli iyiye gidiyor. andone'yi de beğendim. mücadeleci bir oyuncu takıma alıştıkça daha iyi olacaktır. lemina hiç hazır değil. savunmadaki sıkıntılar sürüyor.

    - ömer bayram ortasahada 8/10, esas mevkisi olan solbekte ise 3/10'luk performans verdi. golde guilherme'yi kaçırması affedilmez bir hata. bence artık kendisini ortasaha alternatifi olarak düşünelim.

    - takım çok yavaş oynuyor. çok yavaş top kazanıp, çok yavaş hücuma çıkıyor. biraz daha direk oynamak lazım. burada kritik oyuncumuz younes belhanda. umarım kısa sürede döner takıma. ayrıca hızlı oyun için emre mor'un bir şekilde rotasyona dahil edilmesi lazım. takımda hızlı top taşıyabilecek olan tek oyuncu.

    son olarak önceden de belirttiğim gibi sadece kaybedilen 2 puandır bu maç. belki de kazanılan 1 puandır diyeceğim ama çok yakındık galibiyete. ancak sizi şuna temin ederim çok zor bir deplasmanda oynanması gerektiği gibi oynuyor takım. siz de aslında bu akşam bu maçta kaybedilen 2 puana üzülmüyorsunuz, konyaspor maçında arena'da kaybedilen 2 puana üzülüyorsunuz. farkında değilsiniz sadece.
App Store'dan indirin Google Play'den alın