• 308
    diğer rakiplerden farkımız olarak; takımımızı eleştirelim, zaten en ağır şekilde bunu yapan galatasaray taraftarı olmalıdır, eleştirmeliyiz.

    ancak bu akşam ki ve bundan önceki maçlarla birlikte gözardı edemeyeceğimiz bir gerçekte de bu satılık köpekler.

    bu adiler; 16 faul yapan ve sayısız itiraz eden, futbol oyununa aykırı bir çok kuralı ihlal eden bir takıma sadece 1 sarı kart ile maçı tamamlatmıştır. sağ bekleri en az 4 kere taç atışını çok ileriden kullanmaya çalışmış ve her defasında uyarı almıştır. ömer bayram'a dirsek atıp kendisini yere bırakmış ve kırmızı kart görmemiştir. guilherme'nin ömer bayram'a faul yaptığı 2 pozisyonun birinde ömer sarı kart görmüştür, diğerinde de tehlikeli noktadan aleyhimize serbest vuruş çalınmıştır.

    belki 5-6 dakika uzayacak maç beraberlik golünden sonra ne hikmetse sadece 3 dakika uzatılmıştır. (ilk yarının sonunda uzatma da oynatılmadı.)

    ve komik olacak belki ama bu şekilde itiraz edip işi maç tekrarına götürmek isteyen rakipler için bunu yazıyorum;

    oyuncu değişikliği sırasında guilherme sahadan kendisine en yakın noktadan çıkması gerekirken, yavaş yavaş ağır adımlarla eski usül oyundan çıkmıştır. kural hatası vardır maç tekrarlanmalı.

    velhasılkelam; bu şerefsizlerle lig falan oynanmaz önümüzdeki maçlarda ya da derbilerde büyük olaylar ve skandal hakem yönetimleri göreceğimiz o kadar belli ki..

    bile bile lades olmaya ramak kaldı. yönetimimiz de sussun aman sakın ola masaya yumruğunu vurmasın. böyle kuzu kuzu puanlar bırakalım. kendimizi eleştirelim. teknik ekibimizi dar ağacına götürelim.

    kendi içimizde çözünelim ki düşmanlarımıza sadece son darbeyi vurmak kalsın.

    bu akşam sözlükten pilot olmamak adına daha fazla yazmak istemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın