• 174
    başarı yakalanmak isteniyorsa eğer:

    -cem sultan isimli fenomeni ilk sene a takıma çıkarın ve oynatın.
    -serveti mümkünse 3-4 sene satmayın.
    -elano'yu para kazanma uğruna satmaın sakın. zezinho'yu alıp altyapıya gönderin 3 sene pişsin sonra elano'nun yerine koyun.
    -baros dursun çok iyi bir alternatif.
    -kewell,lincoln,nonda,gökhan zan,aykut erçetin,keita,emre aşık,linderoth,serkan çalık,barış özbek bunları ilk iki senede satmaya bakın.
    -kıtasal statüde koçlar getirin.
    -arda turan'ı real madird gibi bir kulüp isterse düşünmeyin verin ancak 10m fazlaya. kabul ediyorlar. ondan gelen parayla takıma 4 adam aldım.

    bunları yapın başarı kendiliğinden gelecektir. eğer genç yetenekler istiyorsanız:

    (bkz: cem sultan)fenomen bir fc.galatasray dışında takım alanlar için mutlaka alınması gereken bir yıldız. adam deliriyor cidden. ilk senelerde dengesiz bir formu var 10 maç üst üste gol atıyor sonra 12 maç gol atamıyor ama iki sene sonra muhteşem oluyor.gol ortalamsı her sene 20 den fazla oluyor benden demesı.

    (bkz: bernardo)amc,amr de muhteşem bir yıldız hemde ucuza ilk senede kaçırmayın derim. köpek gibi asist yapmakta olan bu futbolcu geçen sene bende 50 maçta 38 asist 17 gol ile oynadı.

    (bkz: angel di maria)aml ml oynayacaklar için muhteşem bir yetenek. ancak birazcık el yakıyor ama değmiyor değil. ilk senelerde uyum sorunu yaşayacak hatta adamı satma raddesine bile gelebilirsiniz. panik yok!. ikinci senede bomba gibi olacaktır.

    (bkz: azpilicueta) dr isteyenler için sdüper bir adam. bizim sabri'nin aynı hızla koşanını ama daha derli toplusunu tekniğini,ve isabetli şut çekenini düşün.

    (bkz: mehmet topal)genç yetenek olmayabilir belki ama türk oyuncu olupta defansif oynayan sayılı yeteneklerden biridir bu kardeşimiz. daha çok verim almak için uzun şut seçeneğine sık sık dediğiniz zaman defansa ayriyetten skora da katkı yapacaktır.

    (bkz: semir stilic) amc mevkisi için harika bir adam. bir zamanların iliç'ini hatırlatıyor. bende oynadığı ilk sezon 30 maçta 17 gol 23 asist gibi bir rakama ulaştı. alın derim. 1m fiyata geliyor. çok ucuz.

    (bkz: ismail köybaşı)yine bir türk oyuncu ancak dl için. bu adam gerçekten de oynuyor. biraz pahalıya gelecektir ama ilk senede kapatırsanız çok iyi olur. çünkü sonra satacağınız fiyatı düşünürsek çok karlı almış oluyorsunuz.

    (bkz: ufuk ceylan)muhteşem bir türk kaleci sizlere. devamlı oynattığınız zaman özellikleri gözle görülür bir şekilde gelişiyor. kaçırmayın derim.

    (bkz: rafael toloi)muhteşem ama diğerlerinden biraz kötü. dmc ve dc mevkiisinde oynatıyorsunuz bu adamı ve rakibe çok az pozisyon veriyorsunuz. daha iyileri var mutlaka ama yine de çok iyi bir alternatif.

    (bkz: zezinho)kendisi ilk senede 500.00 euro gibi ucuz olup özellikleriyle oynayana göz kırpıyor. bu adamı devamlı oynatacaksın hacı. ben aldım ve 20 yaş takımına attım 3 senedir oynuyor devamlı ve bu seon sonunda elano'nun yerine oynatacağım. ucuz oluyor kaçırmayın derim.

    (bkz: gareth bale)muhteşem bir dl. pahalıdır ve normaldir. asistleri bir bek oyuncusuna göre mükemmel.harika oynuyor paranız varsa alın..
App Store'dan indirin Google Play'den alın