• 36091
    adam adana'dan çıkmış tırnaklarıyla gelmiş, ali koç sen kimsin? zengin bir ailenin çocuğusun, dese? ne söyleyebilirsin ali koç. sen daha görmedin hiçbir şey. geçmişinde ne var diyorsun sende geçmişinde 1 yıl ceza aldın?"

    "ali koç 52 fatih terim 66 yaşında aralarında 14 yaş fark var. fatih terim bu alemde tabandan yukarı çıkmış adam, artıyıda gördü eksiyide gördü. ali koç hedef alıyor terim'i. sen fatih terim'den korkuyorsun,sen o şekilde konuşarak ersun'u küçük duruma düşürüyorsun"

    "masa başında kazanılıyor dedi terim. aziz yıldırım teknik direktörler değil ben yapıyorum demişti. ee senin başkanın söylemişti masada kazanılıyor diye. aziz'de liderlik vasfı var, ali koç'ta oda yok."

    "keşke fatih terim kadar bu ülkeye avrupa da puan kazandırabilseler!"

    "hee bu arada fenerbahçe maçında kural hatası var ama sahaya yansimadi. türkiye'de oyun kuralları ihlaliyle 3 maçı iptal ettirdim ben."

    "ali koç ekibine bak, rakip takım teknik direktörüne değil."

    "2002 dünya kupasında fatih terim yaptı o kadroyu şenol değil."

    "ya reha anlatıyorsun da, kulüp başkanlarını kim yollayacak kursa? asıl kursa gitmesi gerekenler başkanlar yöneticiler."

    "maçın tekrar edilmesi için 2 şart var. gözlemci tekrar raporu yazdığında hakem kabul edecek beyler. ben 3 maç tekrar ettirdim biri fener rize maçı. türkiye de taçların %80'i yanlış atılıyor. bundan dolayı maçı tekrarlarsan ülkedeki çoğu maçı tekrar ettirin."

    "juventus maçından örnek veriyorlar o maç fasulye bu maç nohut. mevsimler geçiyor topu alıp gol atıyor bunun neresi ihlal. böyle ihlal olmaz. fener'in oynadığı oyun bu, kendi futbolcularınızın hatasını kapatıyorsun ali koç. alanya her alanda sizden iyi oynadı."

    "siz bunları gösterip hakemlere baskı kurmak istiyorsanız geçiniz,eski çamlar bardak oldu. hem gözlemci hem hakem hata yok yazmış iş bitmiş."

    "ihlal var diyorlar yürüyün gidin dedim. ali koç posterle nihat özdemir'in yanına gidiyor, nihat fenerbahçeli, kongre üyesi bu neyin nesi. "

    erman toroğlu
App Store'dan indirin Google Play'den alın