resim
Ryan Guno Babel
Takım:-
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.85
Uyruk:Hollanda
  • 1126
    kadro planlaması konuşulurken hep atlanılan bir durum var. kimin kadro planlaması? dünyada bütün futbol takımları aynı şekilde mi kadrosunu planlaması gerekiyor.?

    2019-2020 sezonunda hazırlık maçlarına ve oynadığımız resmi maçlara baktığımız zaman, galatasaray ben bir geçiş takımı değil pas takımı olduğu gerçeği. ya da öyle uygulanmak istenmesi. zaten seri geri gelmez arkada regista olarak kullanılmasından belliydi böyle bir arayışta olduğumuz. pas oyunu için de babel gibi topu tutan, pas atabilen, nereye gideceğini, nerede duracağını bilen oyuncular lazım. garry ya da onyekuru gibi açık alan koşucuları değil. bu isim babel yerine daha enerjik daha genç bir isim olabilir miydi? tabi ki olabilirdi fakat onun için de ffp gibi büyük bir engel vardı. biz de şuan gelişmekte olan hollanda milli takımının uç oyuncusunu bonservissiz şekilde kadromuza kattık ve şu ana kadar takımın iyi oyuncularından bir tanesi.

    ayrıca 2018-2019 sezonunda o çok özlemle anılan pır pır kanatlarla oynadık fakat şuan özlem duyduğumuz oyunu oynadığımız söylenemez. schalke ve benfica ile içeride ve dışarda oynadığımız maçlarda adamların kalecisini göremedik. küme düşen akhisarspor'a son dakikaya kadar doğru dürüst şut atamadık. yani geçen sene uçup kaçıyor gibi gösterip bu sene eksik olduğumuzu düşünmek çok mantıklı değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın