resim
Martin Linnes
Takım:Molde
Mevki:Sağ Bek
Yaş:32
Boy:1.77
Uyruk:Norveç
  • 3350
    tam olarak hangi özelliği mariano'nun gerisinde bilmiyorum. merkeze yakın konumlanma istiyorsanız kendisinin merkeze kat edip ters ayağıyla gol atmışlığı var. bunu deneyebilecek yapıda.

    tempolu.

    çabuk ve süratli sayılabilir. elvis manu, aminu umar gibi futbolcular hariç patlayarak kendisini geçebilecek çok kanat yok ligimizde. ki sağda oynarsa geçilmesine rağmen rakip bir şey yapamaz. orada luyindama var.

    çizgiye basıyor.

    top sürebiliyor.

    savunması ortalama üzeri.

    peki biz neden mariano'yu tercih ettik. biri oturduğu yerden maaş almak zorunda kalacaksa mariano alsaydı? ya da maaşının yarısını, %70'ini v.s. ödeyerek brezilya'ya kiralasaydık? hiçbir formül bulunamadı da kurbanı linnes mi oldu 2019-2020 sezonunda?

    üstelik kendisinin üçlü orta sahada sağ iç oynayabilme, sağ kanat oynayabilme, sol bek oynayabilme gibi meziyetleri de var. galatasaray'a yakışan da bir karakter.

    fatih hoca doğrusunu biliyordur umarım. belki de mariano'nun posası çıkar mı yarım sezon onu görmek istedi, linnes'ten de vazgeçemediği için satmadık. umarım böyledir, umarım mariano denemesinde yanıldığını görmüştür. hoca denedi, olmadı der geçeriz. yeter ki devre arasında hocanın hatasından dönüp mariano'yu dışarıda bıraktığını, linnes'i dahil ettiğini görelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın