• 60
    2 gün kalan maç.

    https://gss.gs/K21.png

    (bkz: sezonun en önemli maçı)

    ufak da olsa bir rotasyon beklediğim maç. stoperler değişmez ama bence şener özbayraklı'nın ilk onbirdeki yeri garanti. sol bekte değişiklik olur mu bilmiyorum.

    feghouli dinlenebilir, belki orta sahada birinin yerine donk oynar, emre mor oynayabilir falan ama birkaç isim olmayacak, ucl maçına göre.

    eğer bahsedildiği gibi fofana, bifouma ve g.töre olmayacaksa hızlı kanat oyuncuları olmadığı için oldukça avantajlı duruma geliyoruz.

    issiar dia var ellerinde onun da son durumu nedir bilmiyorum. guilherme isimli soytarı var yine değişik değişik triplere girecek ve adis jahoviç var lig için gayet iyi bir forvet.

    merkez orta sahaları ise bu sezon oldukça iyi. mitchell donald, afriyie acquah, ghaylen chaaleli ile sağlam bir orta saha kurgusu var. guiiherme zaten sağ kanatta oynuyor ama çok hızlı bir isim değil. yuto oynarsa onu durdurur, durna toplar ve uzaktan şutları etkili.

    bizim de en güçlü yanımız orta sahamız ve hücum hattımız. oyunu tutup savunma arkasına adam kaçırmazsak, oyuna hükmedip gol veya goller bulabiliriz.

    bu maçta tek korkum duran toptan gol yemek. son maçlarda rakip oyunculara topa vurma imkanı veriyoruz ve bundan hiç memnun değilim.

    elimizdeki maçı bu yüzden vermeyelim.

    y.malatya çıktığından beri (2 sene) ligde hep kaybettik. buraya mutlaka puan kaybı yazıyorum ben sezon başlarken, zaten yine formdalar ama bu yıl bu seri bitebilir. sebebi ise çok net forvetlerimizin olması. pozisyona sokabilirsek yüzdeli golcülerimiz var. (falcao, babel, andone, adem)

    çok yüksek ihtimalle bu hafta evinde fenerbahçe ankaragücü'bü rahat yener ve bu maç öncesi puan farkı 3'e çıkar, bu sebeple alınacak her puanın önemi var. kadro kalitemize biraz yakın bir oyun oynarsak kazanır, döneriz.

    (bkz: hedef 23)

    (bkz: kon2antra3yon)

    sen şampiyon olacaksın!
App Store'dan indirin Google Play'den alın