• 1235
    https://eksisozluk.com/...alet-sicili--6184650
    https://i.ibb.co/0DD5wYK/f1.jpg

    yukardaki başlığın daha ilk cümlesinden önce, whatsapp'tan organize olup entry girdiklerini gururla açıkladı fenerbahçeliler de. başlık açıldıktan sonraki 60 saniye içinde girilen, bazısı paragraflarca uzunluktaki 9 entry de kör göze parmak olmuş gerçi, o başka. "300 km uzunluğundaki ilk entry'yi ne ara okudun da cevap yazdın" diye soran var mı göremedim de güldürdü. amatör de değil, profesyonel de değil yani. semi-pro ayarında.

    neyse, beşiktaşlıların ardından fenerbahçelilerin de malumu ilan etmeleri, en azından inkardan kurtulmamız adına olumlu bir gelişme. bunların organizasyonunun başında hangi yönetici var acaba; beşiktaş'ınkini biliyoruz, çok "kafa" bir insandır.

    daha önce yazdım, yineliyorum: ekşi sözlük kendi haline bırakmamız gereken bir site. 14 yıl önce okumaya başlamış, 12 yıl önce yazar olmuş, üç senedir yazmayan birisi olarak söylüyorum. galatasaray taraftarı olmak sitenin normlarına aykırı. bir galatasaray taraftarının burada sağlıklı vakit geçirmesi mümkün değil. ya çok kalın derisi olan troll biriyse, ya da spor başlıklarına hiçbir şekilde uğramazsa ve galatasaraylı olduğunu belli etmezse. bir galatasaray taraftarı için ekşi sözlük'te spor konuşmakla beşiktaş çarşısında bir mekana oturup "galatasaray formamla buraya oturup maç öncesi muhabbet etmek, gol atarsak sevinmek benim de hakkım" demek arasında bir fark yok. eskiden direkt beşiktaş sözlük'tü, malum şimdi fenerbahçe kardeş takım olduğu için bir fenerbahçe açılımı yapıldı.

    galatasaray konuşmak isteyene galatasaray sözlük yeter. medyayı ve meydanı boş bırakmayalım, ağzı olan "baq qanqa bu sene 827. şampiyonluğumuz için oynuyoruz" sineması yapmasın diyorsanız da twitter daha önemli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın