• 38
    3 gün kalan maç.

    https://gss.gs/x9X.jpg

    (bkz: sezonun en önemli maçı)

    18 eylül 2019 club brugge galatasaray maçından dönüp sezonu erken açmış bir y.malatya deplasmanına mevcut şartlarda puan kaybı yazılır.

    y.malatya lige çıktığından beri(2 sezon) deplasmandaki her maçı kaybettik zaten ama her serinin de biteceği bir gün olur. akhisar en rahat deplasmanımızdı, geçtiğimiz sezon kaybettik, konya'ya hep fark atardık berabere kaldık vb.

    bu maçta da aynen dün geceki *gibi maçı tutup rakibin hata yapmasını beklemek en doğru oyun planı olur.

    (bkz: rotasyon/#2769858)

    dün geceki ilk onbirden birkaç isim bu maçta olmayacaktır. 28 eylül 2019 galatasaray fenerbahçe maçı öncesi mariano dinlenir, zaten dün bitti. lemina 45-60 dk oynar maç temposu kazanması için. belki feghouli yedek başlar vs artık ona hoca karar verecek ama bir küçük rotasyon olacaktır.

    1 puanı cebe koyarak oynayalım, maçta yenik duruma düşmeyelim, öne geçebilirsek zaten sonra farkı açacak pozisyonları da buluruz ama eğer ilk yarıda geriye düşersek, yine maçı çevireceğiz diye debelenir dururuz. defans arkasına kaçan oyuncuların tehlike yarattığı, muslera ile baş başa kaldığı bir maç gözümde canlanıyor malesef.

    karşımızda brugge kadar tehlikeli bir takım olmayacak. kalitemizle maçı kazanabiliriz. zaten kazanırsak haftaya fener derbisi karnaval gibi olur.

    inşallah da öyle olur. ilk 4 haftada 7 puan çok düşük. bu ligin şampiyonluk puan ortalaması normalde 2,1-2,2'dir.

    her ne kadar biz o ortalamayı ligin 2. devresinde yakalasak da, ilk yarıda da yavaş yavaş bu ortalamaya gelmeliyiz.

    fenerbahçe'nin 2019-2020 sezonunda şampiyon olmasının tek yolu, puan farkı olarak önümüzde olmaları ve psikolojik olarak hep şampiyonluk modunda ve gazında oynamaları.

    eğer puan tablomuzda altımıza alıp baskı altına sokabilirsek panik başlayacak ve önce takımda, sonra taraftarda kırılmalar başlayacaktır. sonrası zaten benzin istasyonu yakma, stadı ateşe verme, gs store kundaklama falan..

    özetle cidden önemli bir dönemeç. kazanırsak çok çok güzel olacak...

    (bkz: hedef 23)

    (bkz: kon2antra3yon)

    sen şampiyon olacaksın!
App Store'dan indirin Google Play'den alın