• 35
    gecikmeksizin havasına girilmesi gereken maçtır.

    18 eylül 2019 club brugge galatasaray maçından istediğimizi aldık. bu 1 puan bizi üçüncülük yolunda avantajlı, gruptan çıkma yolunda ise şansı artmış bir konuma getirdi. ancak şimdilik geride kaldı ve lige dönememiz gerekiyor.

    malatyaspor sergen yalçın ile iyi top oynayan takımlardan. ayrıca sezonu avrupa elemeleri oynadıkları için erken açtılar ve bir çok takımdan daha hazır durumdalar. bu zaten onların daha iyi görünmesini sağlayan en önemli etken bence. bildiğim kadarıyla zeminleri de patates tarlasından hallice. bizim gibi pas oyunu oynamak isteyen bir takım için büyük bir handikap bu durum.

    brugge deplasmanında nasıl sonuç odaklı bir oyun oynadıysak bu maçta da aynı düşünce ile sahaya çıkmalıyız. tabi ki bu maçta daha ofansif düşünmeliyiz ancak sonuç odaklı olmak bence öneceliğimiz. iyi top oynayalım, akalım gidelim gibi bir durum olamaz. 3 gün önce avrupa maçı oynanmış, ilk 11'inde kritik noktalarda 5 tane yeni oyuncusu olan, yaşlı ve fiziksel olarak hazır olmayan bir takım için bu beklentiler gerçekçi değil. pozitif yanımız ise nzonzi, seri, ve lemina maç kondisyonunu kazanıyor ve bu maçta daha fazla birlikte oynama şansı bulabilirler. belki lemina bu maç yedekten gelir ve üst üste kendisine yüklenilip adele sakatlığı yaşama riski alınmaz. ikinci yarının durumuna göre de kullanılabilir. ancak belhanda'nın olmayışı lemina'yı ilk 11 görmemize neden olabilir. orta alanda dripling yapabilen başka bir oyuncumuz kalmıyor çünkü.

    bir umut belki hoca bu maça 4-4-2 başlar ve kanatları emre mor ve feghouli ile oluşturup ileri de babel- falcao ikilisini yapar. ancak çok ümitlenmiyorum buna artık. hoca bir süre daha 4-1-4-1 dizlişinde ısrar edecek gibi. brugge maçında bile lemina çıkınca emre'yi kanada koyup feghouli'yi orta üçlüye yerleştirerek bu dizilişe devam ettik. belli mi olur hoca belki de yine bir fenerbahçe maçına* saklıyordur bu taktiğe geçişimizi.

    son dönemde basının, tff'nin ve ali koç demeçleri ile fatih hocamızın üstüne çok gidiliyor. ama hoca gördüğüm kadrıyla sakin kalarak bunlara en güzel cevabı veriyor. bu hali ile saha içine konsantre olup takımı en iyi şekilde hazırlayacağına eminim. her zaman olduğu gibi hocama ve takımıma güveniyorum. bir çok taraftarımız kötümser olsa da iyi yolda olduğumuza inanıyorum. bu maç da ileriye doğru attığımız adımlardan biri olacaktır.

    inandık biz sizlere
    #ben23rsiz
App Store'dan indirin Google Play'den alın