resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 2019
    bu insan evladının amacı 2019 2020 sezonu 6. hafta oynanacak maç öncesinde ortamı iyice germek tahminimce.

    galatasaray camiası cevap verince nasıl olsa 100gün 11 maç fln şeklinde ceza aldığı için, fatih terime sicili pis şeklinde laf atabilecek cesareti kendisinde bulabiliyor.

    dediğim gibi amacı ortamı germek, galatasaray tarafı gerilecek, kendi evinde (tabi hakem ve rakip futbolcuların da katkısıyla) sinir patlaması yaşayacak ve yine yüklü cezalar alacak.

    bu oyunlara gelmemek lazım. bence hukuki yollar aranmalı.

    hani fatih terime 4 maç verilen 38. madde var ya, diyor ki;

    --- alıntı ---
    basın ve yayın organları veya sosyal medya aracılığıyla sportmenliğe, spor ahlakına veya fair-play anlayışına aykırı açıklamalarda bulunan; açıklamaları ile tff’nin saygınlığını zedeleyen, futbolun değerini düşüren, sporda şiddet veya düzensizliği teşvik eden, taraftar eylemlerine sebebiyet verebilecek mahiyette beyanlarda bulunan, spor müsabakalarının taraflarını, spor kulübü veya tff yöneticilerini rencide edebilecek ya da bu kişilere husumet duyulmasına neden olabilecek şekilde açıklamada bulunan;

    (b) kulüplerin yöneticilerine 45 ila 120 gün arasında hak mahrumiyeti cezası ve süper lig kulübü yöneticileri için 30.000.-tl’den 140.000.-tl’ye kadar, 1. lig kulübü yöneticileri için 15.000.-tl’den 65.000.-tl’ye kadar, 2. lig kulübü yöneticileri için 10.000.-tl’den 25.000.- tl’ye kadar, 3. lig kulübü yöneticileri için 5.000.-tl’den 10.000.-tl’ye kadar para cezası,

    --- alıntı ---

    bu madde tam da bu durumu tarif ediyor sanki. bakalım fatih terimin ceza aldığı maddeden aynı şekilde bu şahsiyete de ceza verebilecekler mi..
App Store'dan indirin Google Play'den alın