resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 2003
    ali koç seçim öncesi son derece klas bir üslup sergilemiş ve açıkçası beni oldukça umutlandırmıştı. aziz yıldırım'ın o kadar çirkin iddiasına karşın son derece sakin kalıp seçime konsantre olmuştu. sadece seçim günü artık dayanamayıp aziz başkan'a sonunda yüzyüze geldik diyip içindekileri dökmüştü, ki gayet kabul edilebilir. hatta seçim sonrası ilk 3 ay benim gözümde gayet düzgün bir profil sergiledi.

    fakat ne zaman fenerbahçe töközledi, ali koç kendi ipini kendi çekmeye başladı. sırayla tff, galatasaray ve fatih terim'e saldırmaya başladı. fenerbahçeye olan konsantrasyonunu kaybetti ve etrafından gereksiz yere düşman edinmeye çalıştı ve bunu da başardı, kendisini tebrik ederim. artık en az aziz yıldırım kadar antipatik biri olmayı başardı.

    ben bunu naçizane şuna bağlıyorum. hayatta birçok zorluk yaşayan insan başına ne gelirse gelsin bahane bulmaz, etrafına saldırmadan başını önüne eğer ve elinden geldiğince çalışıp sonunda başarıyı elde eder, örnek mustafa kemal atatürk (atatürk'ün hayatını bilen herkes 1918'e kadar oldukça zor bir hayat yaşadığını bilir). fakat ali koç hayata hepimize göre 10-0 ilerde başladığı için hayatında hiçbir zorlukla karşılaşmadan engelleri birer birer aşmış biri. o yüzden zorluk nedir bilmiyor ve ne zaman başına kötü bir şey geldi, adamın şirazesi kaydı çünkü zorluklar karşısında ne yapacağını bilmiyor.

    sözün özü benim gözümde ali koç kendini bugün itibariyle bitirmiştir, açıkçası ben son haline eski bir koç çalışanı olarak üzülüyorum. bundan sonra ne söylerse söylesin gözümdeki değeri aziz yıldırım seviyesine inmiştir ve bu imajını silmesi de çok zor bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın