resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 2002
    dogrudan fatih terim'i hedef alan ve hakaret iceren demeci yuzunden federasyondan ne ceza alacak oncelikle onun takipcisi olacagiz. malum, terim isim vermeden bile demec verdiginde poncik futbol ortamimizi "nefrete suruklemek" sebebiyle ceza yemisti, bu zatin yaptigi aciklama bunun dik alasi, birinci bakacagimiz sey bu.

    sonra gelelim su ise, ustte yazar arkadaslar da bahsetmis zaten. bize bu laflari atan, etik dersi veren insanlarin gecmisinde sike, irkcilik, hakaret vb ne kadar yuz kizartici suc varsa hepsi bulunmakta. hakeme topsun isareti yapan futbolcularini dahi "benim escinsel arkadaslarim da var" dedirtmek icin basin toplantisi yaptilar. tarlalar suren, her turlu mafyatik islere imza atan aziz yildirim'in yillarca gotunu yaladilar. sicilinde arabayla insan oldurme, irkcilik, feto baglantisi olan ve saha ici hem tribun,hem rakip, hem hakem, hem medyaya kufur ve hakaret eden 39 yasindaki bir futbolcunun gotunde dolaniyorlar, kurtarici olsun diye kaptan yapip kacinci kez transfer ettiler. yani allah askina, sen cok temizsin, cok ornek durumdasin da baskasina laf atiyorsun. herkesin var elbette hatali durumlari, bunu mu yaristiracagiz? sen 5 sayarsin biz 15 sayariz, madem nefret ortamindan kacmak istiyorsun, kaparsin ceneni, takimini konusursun, hele hele hic alakasi olmayan bir basin toplantisi yaparken, bizim sampiyonlar ligi macimiza saatler kala su aciklamayi yapmazsin. aziz yildirim bile bu kadar dogrudan saldirmiyordu, vallahi 1.5 senede adami ozlettin bizlere. muptezel herif bir de surekli boyle bok sacan demecler vermesine ragmen her defasinda "biz bu konuda bu zamana kadar hic konusmadik" diyor.

    saka gibi bir de millet neler konusuyor biz nerdeyiz diyorsun. cikardin bir 28 sampiyonluk davasi ve sacma sikik sebeplerden kural ihlali, koyun gibi guduyorsun pesindekileri. biz de sampiyonlar liginde real'i psg'yi altimiza alabilir miyiz diyoruz. bastan asagi boka batmis durumdasin ali koc. sicilini de al, 2 hafta sonra lutfen arena'ya oyle gel. sezon sonunda gotune teneke baglatip yollatmazsak bize yaziklar olsun...
App Store'dan indirin Google Play'den alın