resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 1996
    “klüp ve ülke olarak ne pahasına olursa olsun, hangi bedel ödenirse ödensin fenerbahçe şampiyon yapılacak “ modunu açmış kişi..
    18 eylül günü alakasız bir sponsorluk programı sonrası fatih terime gene sataştığı basın toplantısını dinledim.
    gözlemlerim:

    1-) “fatih terim engellenecektir” diye bir temel strateji belirlemiş ve bunu öncelik olarak oturtmuş. daha çok şahsen kendi uğraşacak. hocanın hırslandırıp konsantrasyonunu yükseltmekten ve işine yoğunlaşmasından başka ne amaca ulaşacak bilmiyorum. ayrıca yurt dışında eğitim aldığından sahip olduğu sathi ve sınırlı formasyon yüzünden , türkiyenin gerçeklerinden ve reel politikasından haberi yok. fatih terimi şahsen direk hedef almak, ileride bedeli olabilecek bir hata. farkında değil. konuyu şahsileştirmeye devam ederse kendisinin de ayıpları ortaya dökülecektir.

    2-) 700 milyon + net borçlu fenerbahçenin mali ve idari yönetimi ile ali koçun alakası , mesaisi ve ilgisi yok.tamamen profesyonellere bırakmış. koç holdingte bunu yaparsın, müthiş bir oturmuş mali sistem ve denetim var, fenerbahçe ise bir dernektir, arpalıktır, başkan kimseye bırakmamalıdır aynen mustafa cengiz bırakmadığı gibi. fenerbahçede borcu falan azaltamaz, yakın orta gelecekte fb komple satılacaktır.

    3-) işi gücü aziz yıldırımın yanında yaptığı gibi pr ve medya manipülasyonu. fb başkanlığını buna indirgemiş. hangi spor gazetesinde hangi haberi hangi muhabir ve sorumlu yaptırmış onu takip ediyor, ezbere biliyor .psikolojik rahatsızlık seviyesine ulaşmış görüntüsü mevcut. bütün işi gücü bu... ne mali konudan, ne futbol takımından, ne de klüp organizasyonundan haberi var . varsa yoksa hangi gazete hangi tv hangi internet sitesi hangi haberi kime yaptırmış. bu işe çok kaynak ve mesai harcıyor. şeffaflık ancak aziz yıldırımı devirecek bilgiyi ifşa edecek kadar. kendisi de bütün fb ile ilgili olumsuzlukları medyada saklama önceliğinde. her şey güllük gülistanlık gözükürken bir bakmışlar borç 1 milyar euro olmuş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın