• 19
    aziz yıldırım samimidir, komiktir, içtendir, bizden olmadığı için sevilmez, mantıksızdır, taraflıdır, etkili konuşur, gücü ailesinden çok kendinden gelir.

    türkiye’de kulüplere kurumsal yapıyı işlemiştir, stat yapımından ürün satımına kadar öncü kulüptür.

    en büyük hatası zico’yu postalamasıdır. dibe çöküşün resmidir. şikeden yargılanmıştır. anahtarı soktuk, kapıyı açtık ama girmedik, yaptıysam fenerbahçe için yaptım demiştir.

    ali koç umut taciridir. para harcamayı sever, kaostan beslenir, ailesini arkasına alarak bir çok yerde söz sahibi olur, gücü ailesinden gelir, iyi konuşur ama aziz kadar etkili konuşamaz. korkaktır, fatih hocayı veya laf attığı diğer kişileri görünce çekinir, boş transfer ustasıdır ya da aldığı oyuncular fenerbahçe’de iş yapmaz. kurumsal bir yapıdan geldiği için şirket şekliyle yönetmeye çalışır, başarısız bir figür olduğu için de normalleşemeyeceğinden kaos yaratır.

    allah düşmanın bile zekisini versin derler ya ikisi de bu gruba girmez ancak herkes gibi ben de ali koç değişimini desteklemiş ve bir sükunet ortamı geleceğine inanmış biri olarak büyük bir hata yaptığımızı düşünüyorum.

    emin olun şu an fenerbahçelilerin çok büyük bir kısmı da bu düşüncede. her değişim iyi değildir. kendinden sonra güçlü bir figür ya da doğru bir figür yoksa kaostur. kaos galatasaray dışında dünya üzerinde hiçbir kulübü olumlu etkilemez.

    şahsi görüşüm aziz yıldırım’dan yana. adam dobra, nefret boyutunda bir sevgi besliyorum ancak dobra insanı severim. boşa umut bekletmez. yok 72.şampiyonluk falan demez.

    beşiktaş’a fazladan iki şampiyonluk verilip iki yıldız yapıldığında tepki amaçlı fenerbahçe formalarını yıldızlarla donatıp mesajını verir. taraftarına atar gider yapar, yuhalatmaların bile önüne set çeker. gerçekten güçlü bir karakter.

    bugün soyunma odasını basar kendi oyuncusunu tartaklar, hakemi, rakip takımı yıldırırdı ancak yine de olmayan bir hata için kural hatası var ya da çok geride kaldı diye 57 kere şampiyon olduk falan demezdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın