• 263
    bizim hedefimiz 6.lığa yerleşmek olmalı.
    5 büyük ligi geçemeyiz bu zaten bilinen bir gerçek.
    rusya ve portekizle mücadele edebiliriz.

    asla bir porto,braga,benfica'nın
    zenit, lokomotif moskova ve cska'nın
    galatasaray beşiktaş fenerbahçe'den büyük olduğunu düşünmüyorum.

    bizim 3 büyükler içerde dışarda rusya'nın ve portekizin 3 büyüklerini yenebilecek güçtedirler. en azından bugün maç olsa 3 ihtimalli olur. bizim için gerçek hedef 6.lığı ele geçirip 3 takım ş.ligine sokmak olmalı.(yanlışsam lütfen düzeltin 6. üç takım yolluyor diye biliyorum.)

    galatasaray'ın fransız, belçika ve ispanyol takımla oynayacağını düşünürsek. brugge'u içerde dışarda yenmemiz hem bize puan kazandıracak hemde o puanları belçika'dan çalacak. belçika 8. sırada üstümüzde yer alıyor.

    beşiktaş'ın grubu: braga, wolverhampton, slovan bratislava

    burada beşiktaş içerde dışarda braga'yı yenmeli... burada asıl rakibimiz braga... hatta beşiktaş erken garantileme v.s. durumu olursa wolverhampton ile beraber top çevirebilir braga'yı dışarı atmak için.(zamanında bir şampiyonlar ligi maçında biz yapmıştık. 2 takımada beraberlik yetiyordu ve kendi sahamızda baskı olmadan top çeviriyorduk ama hangi maç olduğunu unuttum.)

    başakşehir: roma, borussia monchengladbach, başakşehir, wolfsberger ac

    ne yazık ki başakşehir'den hiç umudum yok. alabildikleri kadar puan almalılar. gruptan çıkabileceklerine de inancım yok.

    trabzonspor: basel, krasnodar, getafe, trabzonspor.

    şimdi bence en riskli grupta olan kişi trabzonspor. krasnodar direk rakibimiz. rusya'yı net aşağıya çekmeliyiz artık. 10. olup neden böyle düşünüyorum çünkü bu puanlar 5 yıllık. bugünün puanı 5 yıl bizimle gelecek. rus takımına çelme takmamız lazım ki o 6.lığı 5 yıl içerisinde alabilelim. onlara puan kazandırmadan o puanları bizim almamız önemli.

    isviçre ve ispanya rakibimiz değil ülke puanı için ama trabzonspor'un kilit rol oynadığını düşünmemin sebebi, maksimum puanı toplayabilirler bu grupta. 3 takımda trabzonsporla aynı güçte takımlar. bu sene iyi bir kadroları var ve alabilecekleri maksimum puanı alarak gruptan çıkmaları içten bile değil.

    rakibimiz krasnodar lige iyi başladı ama kadro kalitesi olarak kesinlikle trabzonspor'un altındalar. tek dileneceğim adamları tonny vilhena olurdu.

    keşke fenerbahçe'de şuan ki formu ve kadrosuyla uefa'da olabilseydi. bu sene çok daha iyi puan getirebilirdik ülkemize.

    edit:
    7 kasım 2000 galatasaray sturm graz maçıymış hatırlayamadığım maç. daniel tozser sağolsun hatırlattı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın