• 158
    sosyal medyada, arkadaş muhabbetlerinde veya başka mecralarda, galatasaray taraftarı olarak güya(!) en fazla bizim sahip çıktığımız, adına eğlenceli videolar bile çektiğimiz, kısacası gönülden derin bir bağ kurduğumuz unutulmaz marştır. uefa şampiyonlar ligi'nin olmazsa olmazıdır...

    güya dedim, çünkü yıllardır iç saha şampiyonlar ligi maçlarındaki seramoniler esnasında ısrarla yapılmamasından rahatsız olduğum bir hadise var.

    madem ki biz bu marşı bu kadar çok seviyor, bu kadar çok anlam yüklüyoruz, madem ki avrupa kültürü olan bir takımın taraftarlarıyız, neden en can alıcı ''the chaaaaammpppiooooons'' kısmı geldiğinde bütün bir stat hep bir ağızdan desibel rekoru kırarcasına bunu bağırmıyoruz? neden maç başlamadan rakibi psikolojik olarak bir nebze baskı altına almıyoruz? neden efsanevi koreografilere imza atan taraftar grubumuz ultraslan bu konuda herhangi bir öncülük etmiyor? ben işte bunu anlamakta zorlanıyorum.

    yaptığımız tek şey, seramoni esnasında müzik girer girmez ''vöheeeeyyyyy'' çekmek ve bunu video kaydına almak.

    italyanlar ''urlo''* adını verdikleri şekilde bunu yıllardır yapıyorlar ve statlarında tüyleri diken diken edici bir ambians yaratıyorlar.

    https://www.youtube.com/watch?v=TJJ5zsujof4

    https://www.youtube.com/watch?v=qwxrld-WFdA

    hatta bazen küçük çaplı bir sarsıntıya bile neden olurcasına...

    https://fourfourtwo.com.tr/...lari-deprem-yaratti/
App Store'dan indirin Google Play'den alın