• 35869
    ''ne söyleyebilirim? bence açık ve net bir şekilde penaltı değil, çünkü callejon temastan önce atlıyor. fakat bunu değiştiremeyiz. kendimizi eleştirmeliyiz. daha iyisini yapabilirdik. napoli birçok güzel iş yaptı, biz de sonucunu getiremediğimiz çok iyi bir maç oynadık. mane’nin yerde kaldığı pozisyonda serbest vuruş kazanmayı bekledik ama neden verilmediğini anlamadım.

    oyun temposunu korudu, söylediğim gibi oyunu kontrol ettik ama maç sonunda çok fazla şansımız olmadı. iki takımda iyi defans yaptı fakat kaptırılan toplar büyük tehlike yarattı. bu gibi durumlarda, pozisyonları bitirmek zorundasınız. bir pozisyonda, sadio iki adım daha atıp vurabilirdi, ama o en başından topu salah’a vermek istedi, kendisi vurabilirdi. bu gece doğru olmayan kararlar aldık ve sonucu kabul etmek zorundayız.

    can yakıcı çünkü maçı kazanma fırsatlarımız vardı. bu, napoli ile geçen sezon oynadığımız ve 1-0 kaybettiğimiz maçtan çok daha iyi bir oyundu. maçı kontrol ettiğimiz anlar vardı, çok fazla hızlı hücum yaptık ancak bitiremedik. bu büyük bir sorun. ikinci yarıda ise çılgın bir oyun oldu. biz de onlar da çok koştular ve sahadaki herkes yoruldu. sonra oyunu tekrar kontrol etmeye başladık ancak bir penaltıyla karşı karşıya kaldık. bu yardımcı olmuyor ama bunun bir penaltı olduğunu sanmıyorum. gerçekten hiçbir fikrim yok.''

    jürgen klopp

    https://www.thisisanfield.com/...ools-loss-at-napoli/

    https://www.goal.com/...pk7bofh0zeyo06vvqqog

    (bkz: #2768238) (maçtaki pozisyonlar)
App Store'dan indirin Google Play'den alın