resim
Emre Mor
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:27
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 2104
    bence kendisi hakkında en büyük yanılgı "gelişime açık" olduğudur. emre malesef gelişime açık değil, ezbere yorum yapılmasın hiç. emre'nin yetenek olarak pik seviyesi bu. ayrıca 2-3 senedir 1 adım gelişim göstermeyen birine gelişime açık demek de ne bileyim.. bak her şeyi gelişsin demiyorum ama 1 adım da olsa dersin ki emre 2 sene önceye göre şunu yapıyor.

    emre'nin temel probleminin disiplinsizlik olduğunu da düşünmüyorum. emre profesyonel futbol gerçekliğinden kopmuş bir adam. peki bu gerçeklik nedir? antremandır, takımdır, hocadır, takım arkadaşıdır, taktik bilgisidir, oyun görüşüdür, oyun disiplinidir. profesyonel futbolda aklınıza gelen her şeydir. peki bu kopuşun sebebi nedir? işte onu bulmadan, irdelemeden emre'nin iyi bir futbolcu olma şansı malesef yok. emre'nin her şeyden önce ciddi psikolojik desteğe ihtiyacı var. bunu da hoca, yönetici vs yapamaz. bu işin profesyoneline teslim etmek gerekir emre'yi. öncelikle sahadaki duruşu, hali, tavrı iyi bir futbolcudan önce sağlıklı bir insan görüntüsü vermiyor. buna eğilip bunu çözdükten sonra tekrar profesyonel futbol nedir, gereklikleri nelerdir konusuna geri dönmesi gerekiyor.

    emre her hangi bir maçı kurtarabilir mi? evet. harikalar yaratabilir mi? evet. sonuçta dribbling yeteneği ve hızı var, bir gün bir maçta bir bakmışız emre çıkıp maçı almış. ama asıl soru şu, emre bunu senede 5 defa yapar mı? beşi geçtim üç defa yapar mı? yapamaz sevgili renkdaşlarım. bu psikolojiyle, bu hayat görüşüyle, futbola bu bakış açısıyla yapamaz. emre'nin tıbbi tedaviye ihtiyacı var.

    emre mor bu haliyle malesef eğitilmez durumdadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın