resim
Emre Mor
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:27
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 2102
    (bkz: 18 eylül 2019 club brugge galatasaray maçı) emre mor için büyük fırsat. ben olsam gider fatih terim ile görüşür, hocam senden bir şans istiyorum der, verirse de saha da basmadık yer bırakmazdım. futbolcuların buna hakkı vardır.

    umarım ve dilerim feghouli on numaraya çekilip emre mor sağ kanada monte edilir. hem hücumda büyük tehdit yaratır hem de savunmaya çabukluğuyla yardım ederek beklentilerin üzerine çıkar. eğer şampiyonlar liginde güven kazanırsa ligde de fırtına gibi eser. kır artık kabuğunu, yırt artık kefeni emre mor. bu şans bir daha önüne çıkmayabilir. bu şansları kullan emre mor, kul-lan.

    ekleme: emre mor’a şans verilmesin diyenlerin kafasıyla hareket edilse, ozan kabak, yusuf yazıcı, abdulkadir ömür, uğurcan çakır gibi futbolcuları asla kazanılamaz belki de samsunspor’a kiralık gönderilirdi. emre mor tabi ki henüz formunun zirvesinde değil ama muhteşem bir özelliği var. sadece o özelliği ile dahi harikalar yaratabilir. işte lemina’nın onun hakkındaki görüşleri ortada. emre mor’un varlığı, en az iki bruggeli futbolcuyu bağlayacaktır kendi yarı alanına. brugge kendi sahasında kazanmak zorunda olduğundan saldıracak, geride geniş ve boş alan bırakmak zorunda kalacaktır. işte bunlar tam emre mor’un aradığı pozisyonlar olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın