resim
Henry Chukwuemeka Onyekuru
Takım:Al-Fayha
Mevki:Sol Kanat
Yaş:27
Boy:1.75
Uyruk:Nijerya
  • 1677
    takımımıza kiralık olarak gelip oynadığı süre sonunda takımımıza gönülden bağlanarak, ayrılmak zorunda kalan oyuncular kervanındadır. bir diğer örneği de denayer olan bu oyuncuların fırsat varken takıma katılamaması ekonomik nedenlerdendir ve taraftarın gönlünde hep bir uhde olarak kalacaktır.
    bu sebeble yoneticilerin çok ince eleyip sık dokumaları ve fırsat geçtiğinde o fırsatı kullanmaları gerekir. ben bu acıdan mustafa cengiz yonetimini başarılı buluyorum, her konuda ince eleyip takımın ve klubün menfaatlerini koruyorlar. daha onceki yonetimlerle bir karşılaştırma yaparsak, menejerlere peşkeş çekilen miktarlarda ciddi bir düşüş olduğunu herkes görecektir.
    konudan fazla sapmadan tekrar henry onyekuru'ya gelecek olursak ilk geldiğinde bir nebze bocalasa da ikinci devre ile birlikte çok üst düzey bir katkı sağlamış, oyunun hem savunma yönünü hem de hücum yönünü başarılı bir şekilde kullanmıştır. diagne'nin olası erken satışında kendisinin bonservisini alma şansımız vardı fakat yapılamadı. bundan sonra denayer gibi tekrar yolunun türkiye ye düşmesi oldukça zordur. fakat yinede futbolda herşey olabiliyor belki de kötü bir iki sene geçirirse bir firsat daha doğar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın