• 2
    bu akşam oynanacak olan kritik karşılaşma.

    fenerbahçe kağıt üzerinde şimdiye kadarki en zor maçına çıkıyor. aslında trabzonspor maçı da zor görünüyordu fakat hem ev sahibi olması hem de trabzonspor'un yaşadığı sakatlıklar o maçı daha kolay bir hale getirdi onlara.

    alanyaspor hücum gücü anlamında anadolu takımları arasında fark yaratabilecek ekiplerden. şansız gol yiyip oyun planı dışına çıkmaları gerekmezse çekişmeli bir maç olacağını düşünüyorum. bir şekilde oyun fenerbahçe'nin defansını zorlayacak boyutlara gelirse ben hata yapma şanslarının yüksek olduğunu düşünüyorum. fenerbahçe'nin birçok handikapı var ama bu sene arkalarında "organize" bir destek var. sıkıştıkları anlarda yardımlarına koşacaktır bir düdük. şimdiye kadar oynadıkları maçlara baktığımda alanyaspor'un kendi evinde bir parça daha avantajlı olduklarını düşünüyorum fakat daha sonra maçın psikolojisinin farklı olacağını tahmin ediyorum.

    maçın belirleyicisi alanyaspor'un fenerbahçe orta sahasının arkasına sarkabilip sarkamayacağı olacak. diğer taraftan emre belözoğlu yokken vedat muriç'i beslemek daha zor olacaktır. bakasetas - fernandes - cisse üçlüsü çoğu takımın canını yakmaya aday. fenerbahçe'nin defolarını daha önce görmüştük, kazandıkları maçlarda dahi kendini belli ediyordu defansif zaafları. şimdi onlar için ciddi bir test olacaktır. tempo artarsa ibre alanyaspor'a kayar tahminimce.
App Store'dan indirin Google Play'den alın