resim
Ünal Karaman
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:58
Uyruk:Türkiye
  • 104
    genç oyunculara önem vermesi ve kadıköy deplasmanında dahi 3 tane 8 numara ile oynaması gibi bizim ülkemiz için devrim niteliğinde hareketleri takdir edilesi ancak geçen seneden süregelen çok temel bir sıkıntısı var ki oyuncuların kötü anlamda posasını çıkarıyor. takımında bu kadar fazla sakat oyuncu olmasının tesadüfi olduğunu düşünmüyorum.

    uefa'da rövanş maçında rotasyon yapmamasından beri süregelen sakatlıklar dizisi kendisine yazar. önce abdülkadir gibi takımın en temel 2-3 taşından birini uzun süreliğine kaybetti, sonra bunu yusuf sarı, ekuban ve dünkü 15 eylül 2019 trabzonspor gençlerbirliği maçında ivanildo fernandes izledi. gençlerbirliği gibi zayıf bir takım karşısında dahi sörloth'u dinlendirmedi ve hafta içi getafe deplasmanına çıkacak. oyun içi hamlelerini çok geç yapması zaten geçen seneden gelen bir problemdi, bu sene de haftada 3 maça rotasyon yapmaması trabzonspor'u zor günlerin beklediğinin göstergesi.

    yukarıda bahsettiğim maçlarda fıratcan üzüm, doğan erdoğan,salih kavrazlıkoray kılınç` gibi oyunculara şans verse hem as oyuncuları kaybetmeyecek hem de bu çocukları kazanacaktı. şimdi ise tam tersi yolda gidiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın