• 35956
    "messi, neymar ve suarez'in olduğu bir takımda forvet oynuyorsanız kalıcı olmanız pek de kolay değil. barcelona maçında gol atarsam sevinir miyim? tamamen o anki duruma bağlı. barcelona'ya saygı duyuyorum. bana orada çok iyi davrananlar vardı ama çok kötü davrananlar da oldu. takım arkadaşlarımla aram iyiydi.

    bir kulüpte insanlar size güveniyorsa ve siz de bunu hissediyorsanız elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışırsınız. bana güvenildiğini bilmem benim için çok önemli. dortmund'da herkes bana çok iyi davranıyor. barcelona maçında muhteşem bir atmosfer olacaktır. futbolcular da motive olacaktır.

    barcelona sezona peki iyi başlamadı ama çıkışa geçeceklerdir. hem büyük bir camia hem de çok kaliteli futbolcuları var. barcelona gibi bir kulüp her kulvarda zirveyi düşünür. messi seviyesindeki bir futbolcu elbette takım için çok önemlidir. her konuda onun fikrini sormaları normal. o kalibrede bir futbolcunuz varsa onu dinlersiniz. neymar harika bir oyuncu. her futbolcu barcelona'da oynamak ister ancak bu sene olmadı."

    paco alcacer
App Store'dan indirin Google Play'den alın