• 4
    ön edit: bu sezonun harika geçeceğini düşündüğüm için bu başlığı canlı tutmaya kararlıyım. zaten aldığım dönütlerden sözlükte takip eden sayısının hiç de az olmadığını gördüm.

    bugün pazar ve yoğun olarak ligin 2. hafta maçları bugün oynanacak. ülkemizde de tv'den bu hafta canlı yayınlancak 5 maçın 3'ü bugün. program şu şekilde;

    20:00 green bay packers - minnesota vikings
    23:25 los angeles rams - new orleans saints
    pazartesiye bağlayan gece 03:20 atlanta falcons - philadelphia eagles
    salıya bağlayan gece 03:15 new york jets - cleveland browns

    özellikle bu akşam oynanacak 2 maç gerçekten izlenmeye değer. green bay - minnesota aynı grubun iki takımı. 4 takımlı grupları lider tamamlayanlar doğrudan playofflara katıldıkları için aralarında oynadıkları maçlar çok önemlidir. kaldı ki bu iki takım ligin en eski geçmişe sahip takımlarından ikisi ve çok çok eskiye dayanan bir rekabetleri var. bu sezon iki takım da ilk hafta gayet iyi göründü. kesinlikle izlemeye değer.

    daha geç saatte oynanacak maç için ise çok fazla şey söylemeye gerek yok. geçen sezon oynanan olaylı konferans finali. maç hakemlerin bariz hatası ile bitmiş ve sonrasında kural değişikliğine kadar gidilmişti. şampiyonluk oranlarında en tepede duran 4 takımdan ikisinin maçı.

    maçlar ülkemizde resmi olarak foxsports kanalından yayınlanıyor. dsmart 79. kanaldan yayına devam ediyor ama sanırım digiturk platformunda yayından kaldırılmış. diğer platformlarda durumu nedir bilmiyorum. yayına erişme imkanı olanlar için bein sports mena ve sky sports main event kanalları da pazar günleri maç yayını yapıyor.

    edit: salyangoz uyardı, kablo tv üzerinden foxsports yayını devam ediyormuş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın