• 35927
    ''oyunun ilk bölümünde yaptığımızdan çok daha hızlı oynamalıyız. bunu yaptığımız anda şanslar üretmeye başladık ve iki harika gol attık. ikinci yarıda sadece bir gol attık ama çok iyi futbol oynadık ve bu çok hoşuma gitti. oyundan keyif aldığım birkaç an vardı hak ederek kazanan olmamız için yeterliydi. ve bitiremediğimiz daha iyi pozisyonlarımız oldu. güzel futbol anları vardı. newcastle'ın yaptıkları gerçekten çok iyi. her zaman kontra ataklar için bir tehdit oluşturuyorlar ve onları baskı altına almak çok zor. gerçekten fiziksel olarak güçlüler.

    origi’nin sakatlığının ciddi olmadığını umuyoruz. umarım sakatlığının ciddi olmadığına, oynayabileceğine dair bir işaret olur. sanırım bugün bir tarama yapılacak ve sonra daha fazlasını öğreneceğiz. tabii ki bu hiç hoş değil ama durumu iyi görünüyor, umarım incelemede çok fazla bir şey bulamazlar.

    penaltı verilmediği için hala şaşkın mıyım? evet! ama açıkçası bu gibi durumlarda, şaşırmak yardımcı olmuyor. benim için açık bir penaltıydı. ama hepimiz biliyoruz ki kazandığınız sürece bu [büyük] bir sorun değil. 1-0 kaybetseydik, penaltı hakkında farklı konuşurduk. ama bu açıkça bir penaltı. bir top için böyle savaşamazsınız. joel matip bir güreş durumunda, rakibi onu havada çeviriyor. geçmişte bu kararlar için var'a ihtiyacımız yoktu bu yüzden var’ı maçtan sonra kullanmamalıyız, sadece düdük çalıp penaltıyı atmalıyız.''

    https://www.thisisanfield.com/...s-against-newcastle/

    https://www.youtube.com/watch?v=3TcWckryLN4

    https://www.thisisanfield.com/...rpool-3-1-newcastle/

    https://gss.gs/YbI.mp4 (var'da incelenip verilmeyen penaltı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın