resim
Martin Linnes
Takım:Molde
Mevki:Sağ Bek
Yaş:32
Boy:1.77
Uyruk:Norveç
  • 3338
    kendisi hakkında verilen kararla * ilgili genel kanının aksine en doğrusunun yapıldığını düşünmekteyim.

    linnes'in çok profesyonel bir futbolcu olduğundan bahsediliyor lakin mustafa denizli döneminden beri kendisini ciddi bir biçimde geliştirebildiğini düşünmüyorum. emre taşdemir dahil olmak üzere kadromuzda defansif zaafiyeti en had safhada olan bekimiz linnes. pas kalitesi olarak mariano ve nagatomo'dan daha geride olan isim yine linnes. o halde bu noktada duygusallığı bir kenara bırakıp mantıklı düşünmemiz gerekiyor. linnes'in tek artısı zaman zaman topla birlikte sıfıra inip sağ tarafta sahayı daha efektif kullanmamıza yardımcı olmasıydı. bunlara ek olarak fatih hocanın kafasındaki oyun ana şablonunda ise kendisine 2 sezondur yer bulamıyordu.

    kendisini severim, yer yer saha içindeki mücadelesi ile bende hayranlık uyandırır lakin carole'un de eksiklerinden biri olan arkaya adam kaçırma problemini geldiği günden beri çözememiş, bu saatten sonra da çözebilecek gibi görünmeyen sözleşmeli futbolcumuzdur. bahsettiğim problem ise önde oynayan ve kanatları devamlı içe yönelen takımlar için doğal olarak büyük bir alarm oluşturuyor.

    sonuç olarak umarım linnes devre arasında değerinin çok da altında olmayan bir bedele elden çıkarılabilir ve gittiği yerde sorunlarına çözüm üretebilirse günün birinde tekrar yollarımız kesişir..
App Store'dan indirin Google Play'den alın