resim
Veysel Sarı
Takım:Antalyaspor
Mevki:Stoper
Yaş:35
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 710
    bana kalirsa on numara profesyoneldir. adam futbol oynamak icin galatasaraydan ayrildi. icimizde acaba kacimiz galatasarayda kalma sansimiz varken ama bir sekilde yarari olmayacagini, oynayamayacagini, varliginin takima zarar oldugunu gorunce peki madem ben gidiyorum der? floryanin havasini soluyarak gecirecegi 2 yil varken birakip da kasimpasada kendini yeniden kanitlama cabasina girer?

    insan elestirirken ayarimizin olmasi lazim. ben kendi istegiyle galatasaraydan ayrilip kendi oynayacagi bir yere giden 2 kisi hatirliyorum: necati ve veysel. yillarca yatarak para kazanabilecekken, sadece turkiye kupasinda oynayarak 4 yillik suni bir galatasaray kariyeri ve katkisinin olmadigi sampiyonluk kupalarini kariyerine kolaylikla yazabilecekken kalkti kasimpasaya gitti. sadece buradan bile karakterli bir oyuncu oldugunu net gorebilirken bilerek birinin cenesini kirmis oldugu ithamı en basit tabiriyle ayıptır, gunahini almaktir.

    kaldi ki pozisyonun gelisimi sirasinda bana gore hic bir kasit yok. yanlislikla yasanan kotu bir pozisyon. belhandaya gecmis olsun diyorum. veysel kardesimize de kariyerinde basarilar diliyorum. bence ligin kalburustu oyuncularindan biri ve taraftarimiz nezdinde de ilerde guzel hatirlanacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın