• 192
    galatasaray futbol takımı'nın ana sponsoru olmalarından itibaren ilk işleri; şube sayılarını bir an önce artırmak ve mümkünse franchising işi ile televizyon reklamlarına daha fazla ağırlık vermek olan izmir kökenli gıda firmasıdır.

    sponsoru oldukları kulübün futbol takımı avrupa'da ve dünya'da adı bilinen, türkiye'nin en başarılı futbol takımı olan istanbul kökenli bir takım, gelin görün ki yaklaşık 16 milyon nüfusa sahip bir dünya metropolünde sadece 4-5 şube ile hizmet vermeye çalışıyorlar.

    taraftar yoğunluğumuzun fazlasıyla olduğu; başkent ankara, adana, kayseri, samsun vb. metropollere de en az bir an önce açılmalılardır.

    galatasaray sponsorluğu, kendileri için hayatlarında bir daha göremeyecekleri derecede benzersiz bir fırsattır. bunu çok iyi değerlendirmeleri tavsiye olunur.

    edit: diğer metropoller kısmına bursa'yı da ekleyelim.

    edit 2: sponsorluk anlaşması imzalandığında ilk tebrik eden futbolcumuz ryan donk'tu. kankası ryan babel'le oynadıkları eğlenceli bir reklam filmi çekilmesini de öneriyorum. reklam içerisinde şu meşhur omuz hareketini de yapabilirler. bi' de özellikle transfer sürecinde en büyük reklamlarını yapan radamel falcao olmuştu. onun da yer alacağı bir reklam filmi neden olmasın?
App Store'dan indirin Google Play'den alın