resim
Sofiane Feghouli
Takım:Karagümrük
Mevki:Ön Libero
Yaş:34
Boy:1.77
Uyruk:Cezayir
  • 4047
    bu adamın 4-1-4-1’de sağ kanat olarak oynaması kadar komik bişey yok. o kadar üst düzey bir tekniği var ki 90 dakikada toplam bir 5-6 dakika göbekte veya ceza sahası içinde topla buluştu mu ya topu asıyor ya çok güzel pas bırakıyor. geri kalan dakikalarda da öyle sağ tarafta tek pas takılıyor işte zavallı mariano’nun canını çıkarıyor.

    spor kamuoyu kritik maçlarda attığı gollerle kredisini yükseltiyor biri de demiyor ki bu adam zaten yapacağını forvet arkasında yapıyor sağ çizgide topla seri şekilde topla kat edemiyor o atletizm yok, hem takımı yavaşlatıyor hem bekine yük bindiriyor diye.

    böyle oynatılacaksa; ya gol seçeneklerini arttır ve bu adama muhtaç olma kes, yerine hızlı bir adam koy ya da kendisini merkeze kaydır 5 dakika değil 90 dakika verim al. alex’in verimli zamanlarında fener 4-1-4-1 oynasaydı ve sol ayaklı alex’i sol kanatta oynatsaydı inanın aynen şu anki feghouli gibi oynardı.

    geçen sezonu hatırlayalım bir; nerde görülmüş sağ kanat oyuncusunun nerdeyse bütün gollerinin kaleyi cepheden gören noktalardan sol sağ farketmeksizin plaseleri yapıştırdığını. attığı gollerden paslardan bile adamın oyun tarzı belli anasını satayım kaç zaman geçti sempatikliği, ismi, yaptıkları ve her an yapabilecekleri hatrına adamı sevelim mi, yoksa geri kalan dakikalarda takımı (saha içi konumundan dolayı) çok kötü etkilediğini görmemezlikten mi gelelim vallahi yorulduk. bari bi kanadını değiştirin sol da hiç olmazsa ters ayakla daha rahat ortaya yanaşır.

    suç bizde de değil onda da değil yanlız onu söyleyeyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın