• 35893
    "artistlik yaptılar 4'ü 3'e indirdiler. ne centilmenliğe aykırı abi. rize başkanı 'silah çeker vururum' dedi. fikret orman neler dedi. ayıp ama. insanları aptal yerine koymayın!"

    "fatih terim'e bu cezayı verenler ortaya çıktı. fatih zarfı attı bunlar sazan gibi çıktı. fatih organize işler var dedi bunlar atladı niye gocundunuz? fatih terim maskeyi düşürdü 4maç ceza alarak."

    "bu tahkim ve disipline artık gram güven kalmadı. siz ortakmışsınız gidin büronuzda ceza yazın utanmazsanız!"

    "fatih terim bunları biliyordu bunlara söyledi. onlarda sazan gibi çıktı. nihat'ın bu işlerden çok başı ağrıyacak."

    "aytaç kara'nın yaptığı hareket net kırmızı. kart bile verilmedi. top ile alakası yok gidiyor basıyor rakibe."

    "aytaç'a kırmızı vermiyorsun da neye vereceksin kırmızıyı ali palabıyık? böyle olunca ben düşünüyorum abi bundan sonra bakacağız senin kırmızılarına. faulü yapana soralım eğer kırmızı demezse neyim, eğer adamsa."

    "aytaç kara'nın lemina’ya yaptığı hareket su götürmez net kırmızı. aytaç, yardımcıya baktı döndü hakeme de baktı ikisi de balta!"

    "şuan ki tahkim ve disiplin kurulu 70 80 takla attıları kimleri soktular araya oralara gelmek için ama fatih terim oltayı attı bunlar da sazan gibi atladılar."

    "ulanberg'e diagne ve ekuban'ın pozisyonunu sordurdum. gri demiş. o pozisyonlar griyse benim anam babam siyahi."

    "ben youssef'in adem büyük'e yaptığı hareket net penaltı!"

    "var'ın geldiği maç galatasaray'ın doğrandığı konyaspor maçı. o hakemlere ceza verilmedi? sezon sonu fikret kendi doğranınca hakemlik bitirdi. yan hakem penaltı değil diyor konya maçında ama ısrarla hakem galatasaray aleyhine penaltı çalıyor."

    erman toroğlu
App Store'dan indirin Google Play'den alın