resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 3406
    12 gun once turkiye'ye gelmis, daha takimin tamamiyla (milli ara nedeniyle) dogru duzgun tanisamamissin, ilk macinda daha once hic birlikte oynamadigin adamlarla hoop onbire yazilmissin, ve golunu atmissin.

    sansli olsa maci en az 2 gol 2 asist ile bitirecekti. olsun, ilk maca gol ile baslamasi, ve ustelik bu golun macin galibiyetini belirlemesi cok guzel. o rovesata'ya kalkip omer bayram'a gonderdigi top gol olsa herhalde yilin asisti olurdu; ayrica, 80.dakikada kacirdigi gollerle bize hakan sukur'u hatirlatmistir ki hakan da karsi karsiyalarda koseye hedeflediginden kacirdigi goller az farkla auta giderdi.

    biri eksi sozluk'te yazmis kendisi kolombiya'li umit karan diye. ben sahsen yorumu dogru buldum. yillar sonra umit karan vari hareketli bir forvetimiz oldu. hareketliden kastim orta saha ozellikleri olan biri. en son milan baros bu kadar hareketliydi ama falcao'nun kafa vuruslari baros'tan daha etkili. elmander'de var tabi ama elmander istatistik olarak dusuk gozukup oyun acisindan cok etkili bir adamdi o ayri.

    bakalim gelecek haftalar ne getirecek. benim icin ilk mactaki n'zonzi ile beraber olumlu yanimizdir. yoksa mac hakikaten stres dolu bir macti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın