resim
Ömer Bayram
Takım:Amed SK
Mevki:Sol Bek
Yaş:33
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 869
    bugün * inanılmaz çalıştı, taraftarın (benim de dahil) gözüne acayip hoş gelen bir oyun oynadı. rotasyonda kesinlikle yeri var, ve bunu çalışarak kazandığı çok belli. fakat bence takımın ikinci yarıda atak üstüne atak yemesinin ve oyundan düşmesinin temel sebebi kendisiydi.

    lemina'nın gizemli sakatlığı ile çıkmasından sonra aynı dinamizmi getirmesi için oyuna girdi. sürekli dikey oynayarak maça hareket getirdi, ve o hareketle golü de bulduğumuz çok keyifli bir 10 dakika oynadık. ancak bence biraz bunun gazına gelerek box-to-box oynayan bir oyuncunun kendi ceza sahasına da gelmesi gerektiğini unuttu. ikinci yarıda her hücuma çıktığımızda zaten geri pek dönmeyen falcao-babel-belhanda-feghouli dörtlüsüne katılmaya inat etti. bu hücumlarda fena gözükmedi, fakat arka tarafını bomboş bıraktı. bekler bindirme yaptığında, ya da zaten yavaş olan nzonzi duran toplara kafa vurmaya gittiğinde kontra üstüne kontra yedik, topu kaybetmeden bile az adamla yakalandık.

    zaten kadro mühendisliğinden dolayı kesinlikle akıcı oynayamayan takımın orta sahasını bomboş bıraktı. fatih hoca kendisine ne diyecek bilmiyorum, fakat bu kendisinden ziyade biraz daha sahadaki takımın yapısının suçu. günün sonunda ataklarımıza iyi bir dinamizm getirdi. özellikle seri'nin yanında bu işi çok iyi yapabilir, hatta seri'nin ara paslarına bu koşuları yaparak çok iyi şanslar yakalayabilir. ama belhanda-nzonzi-ömer orta sahasının olmayacağı belli oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın