• 257
    takımın sorunu çok net. boyu çok uzun takımın. bu kadar mesafede ne gidebiliyoruz, ne gelebiliyoruz. hoca takımı mutlaka elindeki oyunculara göre oynatmalı. takımın boyunun bu kadar uzun olması hem defanstan çıkmamızı, hem de hücumda çoğalmamızı engelliyor.

    kanatlar beklere hiç yardım etmiyor. orta saha oyuncuları da bunu yapmıyor. özellikle bizim sağ kanadımız çok kötü defansif anlamda. hem lemina hem de ömer varken soldan hiç gelemediler. neden? çünkü ya ömer kapattı babel'in eksikiğini ya da lemina. ama sağ kanatta belhanda hiç defansif katkı vermedi. feghouli de gelmeyince sağ kanadımız rezilleri oynuyor.

    olmuyorsa olmuyor arkadaş. zorlamanın manası yok. mariano ne rakibini marke edebiliyor ne de sıfıra inebiliyor. varsa yoksa ceza sahasına yakın orta açıyor. feghouli'nin boşalttığı alanlara hiç girmiyor. linnes en azından çizgiye iniyordu. rakip için bir tehditti.

    şu an sahadaki kötü oyunun temel müsebbipleri belhanda ve mariano'dur. takımın geri kalanı bir şekilde işini yapıyor. ama bu ikili kesinlikle yürümüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın