• 41
    organize kötülüğün sınırlarını o kadar profesyonelce çizmişler ki, fenerbahçeleri için hiç bir şeyi şansa bırakmıyorlar. bu kararların başka hiç bir açıklaması olamaz.

    bu kararlar sonrası mustafa cengize de bugünkü açıklamalarından dolayı kallavi bir ceza geleceğini düşünüyorum. burada bizim tavrımız çok büyük önem teşkil etmektedir.

    (bkz: mustafa cengiz/#2763794) bu entryde de belirttiğim gibi artık geri dönüşü olmayan bir yola girmiş bulunmaktayız. fatih hocamızı basının önüne atmamalısınız, bütün eleştirileri yönetimden ilgili kişiler yapmalı ve tepkileri göğüslemelisiniz dendi ve bence de haklı bir serzenişti. bugün başkan kendini ortaya koydu. bu açıklamanın galatasaray paydaşları arkasında durmalı ve geri adım atmamalıdır.

    bundan sonrası için ise, topyekun olarak, en başta ultraslan ile kamuoyu oluşturmak zorundayız. mevcut düzeni, sezon sonundaki sıralamayı şimdiden belirlemiş olanları, milletin gözüne soka soka bizi sindirmeye çalışanları engelleyemeyiz. ayrıcalık istemediğimizi, spor kuluplerinin kural koyucusu olan tffnin herkese eşit uzaklıkta durması gerektiğini kamuoyuna anlatmalıyız.

    arkadaşlar düzen çok kötü ve camiamızın bu kadar aleni bir şekilde hızla yalnızlaştırılması bir o kadar da düşündürücü. hakkımızda hayırlısı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın