resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 2748
    dursun özbek döneminde yaşanan mutsuzluklar,başarısızlıklar ve rezillikler sonrası kendileri için prim yapmaya çalışan liseli grup dışında ortaya çıkan ve elini taşın altına koyabilmiş tek kişidir. yıllarca her platformda aday olacağını belirtip galatasaray markası ile isminin reklamını yapan kişilere karşı gerçekten galatasaray'ın menfaatini düşünen şeffaf bir yönetim anlayışı ile göreve gelmiştir.
    kendisi ve yönetimi göreve geldikten sonra eskiden konuşulan lüzumsuz harcamalar ve düzensiz ekonomik faaliyetler son bulmuş yüksek bir borca karşı galatasaray'ı avrupa mahkemelerinde savunarak ceza almamıza engel olmuşlar ve taraftarı tekrar kulübe döndürmüşlerdir. amaçlarının gerçekten bizlerin yani galatasaray'ı menfaatsizce seven taraftarların haklarını savunmak ve bizler gibi başı dik yürüyen bir galatasaray yaratmak olduğuna inanıyorum.
    eksikleri, yanlışları elbette vardır. özellikle takımı 2018-2019 sezonuna gomis'in gidişi sonrası forvetsiz başlatmaları ve sert açıklamalar yapmaları gereken yerlerde yumuşak kalmaları bu eksiklerinin başında gelmektedir. ancak; kendisi ve yönetimi bizlere harcamaların gerçekten galatasaray için yapıldığını ve boşa gitmediğini göstermiştir. hiçbir şüphe ve şaibeye sebep vermeden transferler yapmakta, kulübün ihtiyaçlarına yönelik hamleler yapmaktadırlar. forvet transferi eksikliği bize geçen sezon görece kolay bir şampiyonlar ligi grubundan çıkamamaya mal olmuş olsalar da bu sezon yaptıkları transferlerle kendilerini bu konuda affettireceklerini düşünüyorum.
    bu kadar iyi niyetli ve galatasaray için elinden geleni yapan bir yönetimi kendileri gittikten sonra uzun yıllar daha bulabileceğimizi sanmıyorum. bu sebeple, özellikle üzerimize her türlü merci ve güç ile gelinmeye çalışılan şu günlerde kendilerine destek olmalı ve başka bir galatasaray olmadığını unutmamalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın