• 547
    ulan koskoca futbol kulubünü de forma sponsoruna borçlandırmazsın ya ayıptır. nike firması ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyordur. nakit para karşılığı tedarik konusunda da haklı durumdalar eğer önceki tedarik paraları ödenmemişse. yine de bu sezon sadece 2. ve 3. formaları sallamışlar. ilk formamız da bok yoluna gidebilirdi... ayrıca 3 sezondur doğru düzgün nike tanıtım görseli kullanmamamızın da sebebi buymuş demek ki.
    bu durumda başka tedarikçilere yönelme durumu söz konusu olabilir. türkiye pazarındaki en olası alternatif firmalar adidas ve macron gibi duruyor. new balance ile anlaşma ihtimalini zayıf görüyorum şimdilik.
    şahsi fikrim, adidas türkiye'den gelecek, fenerbahçe beşiktaş ile aynı kalıp formalardan giymek yerine, trabzon, başakşehir ve malatya'dan daha özenli formalar tasarlamaları şartıyla macron ile anlaşılabilir. muhtemelen macron futbol takımları arasındaki en prestijli ve potansiyelli kulüp de biz oluruz. yine de nike gibi bir firmadan sonra macron biraz hedef küçültmek sayılır. bu sebeple nike ile işleri yoluna koymak öncelikli hedef olmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın