resim
Volkan Demirel
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 3482
    gayet vizyonsuz, 3-4 dakikalık sürede; maç sonu klişe cümleler kullanması gereken kamera önü ortamlarda bile, küfür, argo sözcükler kullanmamak için kendini zor tutan, maganda vari beden diline sahip, ortalama futbolcu entelektüel seviyesinin bile altında itici bir adam. anadoluda bunun gibi binlercesi var. bunun farkı sadece gerçekten iyi bir kaleci olması.

    böyle kısa kısa vicdan rahatlatan, sadaka kültürüyle; çuvalla para kazanan topçu olsun popçu olsun medyatik adamların ufak tefek yardımlar yapıp prim yapması artık bizleri tav etmemeleri.

    sosyal yardım değil sosyal hak çerçevesinde bakmalıyız. sorun zaten kendi çocuklarının gemi alacak parası varken ülkede hala tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olan çocukların olması. sorun gelir adaletsizliği ve pastanın kaymağını yiyenlerin kendi istedikleri zaman yaptıkları bu tarz vicdan mastürbasyonu maddi yardımlar.

    taraftarı olduğum için değil ama övülecekse “futbol borsada değil arsada oynanır” diyerek sistemsel eleştiri getiren (bkz: metin kurt) gibi değerler övülmelidir. volkan ve türevi ünlü tipler değil. kanser hastalarına maddi destek harici moral motivasyon veren haluk levent’i tenzih ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın