resim
Ali Palabıyık
Görev:Eski Hakem
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 735
    13 eylül 2019 galatasaray kasımpaşa maçını yönetecek kötü bir hakem. bugüne kadar hakemler hakkında hiç artniyetli düşünmedim, gayet hümanistimdir, ama bu arkadaşımız maalesef iyi bir hakem değil, pek iyi niyetli olduğunu da düşünemiyorum. geçen sene kayseri'ye kayağa gitmişken ertesi gün güneşli olunca maç seyredelim dedik, 12 şubat 2018 kayseri sivas maçı oynanırken hakemin fecaat kararlarını görünce kim bu hakem demiştim, kendisi çıkmıştı, orada bile demiştim gerçekten kötü bir hakem diye. yani objektif baktığımızda bile kötü hakem olduğunu düşünüyorum.

    ama asıl mevzu bu değil.

    galatasaray’ın rakibi ali palabıyıklar, ya da başka aliler, kurumlar değildir, galatasaray’ın hakemi de kurumları da alt edecek potansiyeli vardır, tek rakibi kendisidir.

    o yüzden sadece yüzümüz ekşimeli, olsun onu da yeneriz diyip geçilmeli, oynayacağımız futbola odaklanılmalıdır. artık cezalardan, kurumların adaletsizliğinden, bize yapılan organize hamlelerden ve sürekli bunların konuşulmasından gerçekten sıkıldım, ve buna vereceğimiz cevap kenetlenip rakipleri birer birer oynadığımız oyunla alt etmek, bu ligin en iyi oynayan takımı “galatasaray” dedirtmektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın