resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 16157
    taciz olayindan beraat etmis. hani 1 yildir her yerde bu olay yuzunden kendisime hakaret edilen konu. insanlarda yuz yok. arda'yi yuzsuzlukle suclamak kolay peki ya sosyal medya perdesi arkasindan bizim soylediklerimiz? hala cahilce kadinlar bik bik diye konusanlar var.

    arda'nin berkay'a vurmasi ve silah olayi yanlis. hadi kafa atmasi olayin sicakligiyla bir nebze anlasilabilir, berkay da saglam pabuc degil. bu olayda da iyi reklam yapti. ancak hastaneye silahla gitmesi barzoluktu arda'nin. hakliyken haksiz duruma dusme durumu... nitekim cezayi da bu sebeple almis. iyi de olmus. silahla saka olmaz. niyetin tertemiz de olsa o silah ates alir ve masum insanlar zarar gorur.

    neyse, futbola donebilir umarim. son yillarda itibarini yerle bir etmek icin kendisi 1 ugrastiysa medya ve sosyal medya maymunlari 10 ugrasti. bunu bile bile malzeme verip durdu. bu saatten sonra onune bakmasi gerekir. bu tayfa bugun sover yarin unutur, tukurdugunu yalar. ornegin fatih terim'e ne lincler yapildi, gs taraftari bile neler neler soyledi. simdi utanmadan imparator diyebiliyorlar. o gelirse takimi birakirim diyenler bugun k.o.ç.'a karsi onu savunuyor. onemli olan iyi gunde de kotu gunde de destek olmak.

    edit: bu entry arda turan'i savunmak icin yazilmamistir. insanlarin iki yizlulugu komediden ote artik tiksinc. adama hala elalemin karisini taciz ediyor deniliyor. silah olayi barzoluk. keske daha fazla ceza verseler, uzulmem. benim de defalarca kufrettigim bir durum. alkollu arac kullanan, hiz yapan, kurallara uymayan, otu boku kutlamak icin dahi silah kullanan, bunu cocuklarin eline veren barbarlari toplumdan ayiklamak, yok etmek mumkun olsa keske.
App Store'dan indirin Google Play'den alın