resim
Ali Palabıyık
Görev:Eski Hakem
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 734
    13 eylül 2019 galatasaray kasımpaşa maçına atanmi$.

    en son 14.04.19 tarihinde kadiköyde oynanan ve 1-1lik e$itlikle sonuçlanan fb-gs* maçini yönetmi$. hatirladigim kadari ile uzun süre 10 ki$i oynayan feneri kendi aptalligimizla yenememi$tik.

    bu maç haricinde o sezon 4 maçimizi daha yönetmi$.

    ilk hafta* (18/19 sezonu) evimizde göztepe'yi yenmi$iz, 9. haftada* evimizde bursa ile 1-1 berabere kalmi$iz, sonra 08.12.2018 tarihinde* yine evimizde rizespor ile 2-2 beraber kalmi$iz, sonra sezonun 2. yarisinda 17 $ubat tarihinde kasimpa$ayi deplasmanda* 4-1 yenmi$iz. bu maçtan sonra da malum yukarida bahsettigim fener maçi geliyor.

    kendisinin ba$ligi altinda geri gittigimizde sabikasinin gayet kabarik oldugunu gözlemliyoruz. ancak geçen sezon içi konu$acak olursam:

    bursa maçinda* ömer bayram'in komik penaltisi, kötü oyun, maçin ba$inda serdar, feghouli ve fernando'nun sakatligi, forvetsiz olmamiz gibi tüm olumsuzluklara ragmen 1 puan koparabilmemiz bile büyük ba$ariydi.

    rize maçinda* ise son dakikalarda linnes'e yapilan bariz penaltiyi vermemi$ti. hatta var'a bile gitmemi$ti. ancak kabul edelim, o maç kendimiz de çok ka$inmi$tik. 2-0'dan 2-2'ye getirmi$tik müsabakayi ve az daha kendi ellerimizle veriyorduk.

    velhasil-i-kelam. hakeme çatmadan önce, önce kendimize bakmamiz gerekir. iyi oynarsak, bir ali palabiyik'i, ali $en bile gelse 3 puana mani olamaz!
App Store'dan indirin Google Play'den alın