• 35800
    "milli takım'da ilk golümü attım, unutamayacağım bir gece. izlanda'da kaybetti, yolumuza en iyi şekilde devam etmek istiyoruz. halkımız en iyisini hak ediyorum. umarım onları hep güldürürüz. güzel işlere imza atacağız. sağ ayağımı geliştirmem gerekiyordu. fransa'da sağ ayağımı daha fazla çalıştırmaya başladım ve karşılığını da attığım golde aldım."

    yusuf yazıcı

    "şu an çok mutluyuz. kazanmak için geldik, gereken mücadeleyi yaptık. takımda çok güzel bir hava var. bize inanları mahcup etmedik. inşallah devam eder. takımdaki ağabeylerimiz de bize çok yardım ediyor. şimdi önümüzdeki maçlara bakacağız."

    merih demiral

    "çok güzel bir gol oldu. benim golüm önemli değil, takım oyunu ve takım golü daha önemli. zor bir maça başladık. ilk golden sonra özgüvenimiz yerine geldi. 5-6 farklı da kazanabilirdik."

    deniz türüç

    "insanlar, andorra'yı zor yendiğimizi düşünebilir ama çok çabalamıştık. bu akşam rahat kazandık. arnavutluk da galip geldi ve euro 2020 yolunda önemli bir adım attık. tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ederim. bu takımda oynayan, oynamayan, dışarıda kalan herkes çok yetenekli. iyi bir jenerasyon yakaladık, önümüz açık. inşallah bundan sonraki turnuvaların hepsinde yer alabiliriz."

    irfan can kahveci

    (bkz: 10 eylül 2019 moldova türkiye maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın